Meci amical cu Dinamo pentru CSM Târgu Jiu

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu au programată o nouă partidă de verificare, ultima din presezon, cu Dinamo București. Meciul este programat pentru miercuri, 21 septembrie, ora 18.00, în cadrul Cupei Dinamo.

După cele două jocuri amicale cu CSM Galați de la finalul săptămânii trecute, CSM Târgu Jiu se deplasează la București pentru a participa la Cupa Dinamo. Deși inițial în programul turneului organizat de clubul Dinamo București, CSM Târgu Jiu avea programate două partide, gorjenii vor disputa doar o singură partidă de verificare, în compania echipei gazdă, Dinamo București, a informat csmtargujiu.ro. Pentru baschetbaliștii grupării gorjene este ultimul test de verificare înainte de debutul într-o nouă ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Adversarul din acest meci se anunță a fi unul cu pretenții în acest sezon în LNBM. ”Întâlnim în ultimul amical, Dinamo. Gruparea bucureșteană se anunță o echipa cu pretenții în viitorul sezon. Pentru noi este foarte bine că jucăm împotriva unui astfel de adversar. Din păcate este ultimul amical, o situație pe care nu ne-am dorit-o. Încercăm să punem la punct ultimele detalii înainte de începerea campionatului”, a declarat pentru sursa citată Claudiu Alionescu, antrenor principal al echipei de baschet a CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 381

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: