Motreni răniti azi-noapte într-un accident rutier

În această dimineaţă, în jurul orelor 03:06, Poliţia municipiului Motru a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că, Dumitru S., de 51 ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism pe DN67 în localitatea Roşiuţa, într-o curbă periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, pirzând, astfel, controlul direcţiei. Autoturismul a derapat părăsind carosabilul şi a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma impactului, Viorica S., de 50 ani, pasageră pe locul din dreapta faţă a autoturismului a suferit leziuni, fiind transportată la Spitalul Judeţean Tg-Jiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, ambii ocupanţi ai autoturismului purtau centura de siguranţă în momentul producerii evenimentului. Poliţiştii efectuează cercetări faţă de Dumitru S. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Compartimentul de Comunicare Publică a IPJ Gorj

Vizualizări: 76

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: