Ce misiuni are viitorul director al Minprest

Mandatul directorului de la Minprest Serv Rovinari, societate ce aparține Complexului Energetic Oltenia, expiră în octombrie, astfel că este în derulare procedura de selecție a noului director. CE Oltenia a publicat pe site Scrisoarea de așteptări pe care le are de la noul director.

Este un document semnat de membrii comisiei de selecție, din care fac parte printre alții Daniel Burlan și Sorin Olaru, directori în CE Oltenia.

Potrivit documentului, viitorul director al Minprest Serv SA Rovinari are obligația ca, în perioada 2020 - 2024, să crească în fiecare an valoarea serviciilor prestate către alți clienți decât CE Oltenia cu 10%. Tot cu 10% în fiecare an trebuie să crească și suma alocată investițiilor.

Viitorul manager va trebui să își asume și diminuarea creanțelor restante până la zero la sfârșitul lui 2023, dar și a datoriilor restate tot până la zero în același interval de timp.

Este probabil ca actualul director Gabriel Giorgi să își depună candidatura, mai ales că președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a precizat public că îl susține pe acesta pentru un nou mandat.

Minprest Serv Rovinari are peste 1.100 de salariați. (A.A.)

Vizualizări: 2,487

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: