Directorul Aparegio, în plin scandal: Doar n-o să mă împușc că sunt pesedist!

Până când nu va ploua, târgujienii vor avea probleme cu apa. O spune directorul Aparegio, Traian Pătrășcoiu. Acesta s-a plâns că se lucrează aproape non stop la repararea conductelor vechi care cedează pe capete în oraș și îndeamnă oamenii să facă economie la apă. De aproape două luni, curge tot mai puțină apă la robinetele târgujienilor care stau la bloc, iar soluțiile sunt așteptate… de la Dumnezeu. “Nu dă apă Pătrășcoiu, că nu vrea!”, a spus directorul Aparegio la un post de radio.

Traian Pătrășcoiu și-a cerut, din nou, scuze târgujienilor, dar are mâinile legate. A explicat că resursele sunt la nivel minim și, dacă nu va ploua, nu are cum să fie rezolvată această problemă. 

“Sunt niște săptămâni grele și o să mai fie o perioadă grea în care sursele noastre de apă sunt cu debitele scăzute la minimum. Ne cerem scuze pentru inconvenientele pe care le au oamenii, dar îi rog să îi roage pe cei care consumă în exces să o păstreze și pentru cei din zona de blocuri, unde este mai greu de alimentat. La case, mai sunt și fântâni. De două luni nu plouă și de vreo trei săptămâni suntem noi cu vanele în brațe, de la ora 8-9 dimineața până noaptea la 11-12 și încercăm să echilibrăm sistemul să avem apă cel puțin 20 de ore pentru toți utilizatorii”, a spus directorul Aparegio, la Sud FM.

Pătrășcoiu a explicat și de ce nu discută despre aceste probleme cu municipalitatea: nu îi dă nimeni bani să repare conductele. „Să ne întâlnim să ce? Să producem un cancan? Vă mulțumesc, dar nu! Chiar dacă îi lămuresc eu pe ei, nu mă lămuresc ei pe mine că nu au niciun leu pentru finanțare să înlocuim conductele. Nu dă apă Pătrășcoiu, că nu vrea! Să înțeleagă oamenii! Tot sunt luat la palme că sunt pesedist! Doar n-o să mă împușc acum că sunt pesedist sau să spun că nu sunt”, a încheiat acesta. 

Vizualizări: 2,054

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: