Muncitorii Minprest, mutaţi la Satu Mare

Societatea Minprest Serv Rovinari își extinde activitatea și în alte zone ale țării. Conducerea societății poartă negocieri de câteva luni cu o firmă care vrea să înființeze o fabrică la Satu Mare și care are nevoie de forță de muncă. Cei de la Minprest Serv Rovinari spun că pot asigura mâna de lucru dacă se vor înțelege și la preț. Ar fi vorba de 100-150 de salariați ai prestatorului de servicii pentru CE Oltenia care vor fi relocați pentru cel puțin şase luni la Satu Mare.

„Miercuri vom avea o întâlnire cu reprezentantul firmei de la Satu Mare. În parteneriat cu o firmă importantă din lume vor să construiască o capacitate de producție și nu au forță de muncă. Le trebuie sudori, lăcătuși mecanici cu calificare superioară. Ei fac contractul cu Minprest și noi ne angajăm să ducem angajaţii, dacă reușim negocierea. Nu vom putea să ducem oameni din Gorj în Satu Mare decât dacă primesc un salariu consistent. O să aibă asigurată cazarea și masa și transportul dus-întors”, a declarat Gabriel Giorgi, directorul societății Minprest Serv Rovinari.

Dacă vor semna contractul, salariații Minprest Rovinari vor începe activitatea din luna februarie 2018. După finalizarea lucrărilor, societatea rovinăreană va asigura și mentenanța la construcție pentru 5-6 ani. „Am discutat cu oamenii, am discutat și cu primarii, pentru că prin intermediul dânșilor pot găsi oameni calificați. Pe Turceni, Craiova și Ișalnița am găsit. Le-am dat un salariu consistent și au venit oameni cu calificare superioară”, a precizat directorul Minprest.

Vizualizări: 2,132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: