Nădrag s-a întors în PNL, via PDL

Matei Nădrag este în acest moment membru în noul Partid Naţional Liberal. Nădrag a plecat din vechiul PNL în vară, iar înainte de campania electorală a făcut adeziune la Partidul Democrat Liberal. În prezent, Nădrag figurează tot membru PNL dat fiind că cele două organizaţii politice au fuzionat. Întrebat dacă se regăseşte în această nouă formulă a PNL, Matei Nădrag a declarat că are o relaţie foarte bună cu ceilalţi membrii, unii dintre ei foşti colegi de la PNL Târgu Jiu.

Rep.: Aţi plecat din PNL dar aţi ajuns cumva tot în PNL dată fiind fuziunea.

Matei Nădrag: Am plecat la PDL înainte de fuziune, înainte de alegerile prezidenţiale. V-am transmis motivele plecării din PNL vechi, era vorba de conducerea colectivă a organizaţiei. A fost opţiunea mea.

Rep. : Aveţi vreo opţiune privind viitorul preşedinte al organizaţiei PNL Gorj, Dan Vâlceanu ori Dian Popescu?

Matei Nădrag: N-aş vrea să nominalizez, eu ştiu care din cei doi ar fi mai bun preşedinte dar n-aş vrea să fac vreo nominalizare pentru că nu s-au stabilit încă regulile candidaturilor şi dacă analizaţi din ce partid provin eu în această fuziune puteţi să deduceţi şi pe cine susţin la preşedinţia noului PNL. O să am opinie privind susţinerea unuia dintre candidaţi, probabil că vor fi mai mulţi decât cei doi menţionaţi şi o veţi vedea la momentul potrivit. Până atunci îmi desfăşor activitatea în cadrul organizaţiei municipale.

Rep.: Sunteţi interesat de vreo funcţie la nivelul organizaţiei?

Matei Nădrag: La nivelul organizaţiei municipale există copreşedinţi ai partidului, eu sunt membru în biroul politic local din partea fostului PDL şi nu sunt interesat să candidez la vreo funcţie de preşedinte. Sunt într-o postură oarecum inedită în spaţiul politic local, pentru că fiind fost preşedinte al PNL Târgu Jiu pe vremea fostului PNL, dar făcând parte din organizaţia municipală a fostului PDL Târgu Jiu, eu am interesul ca cele două organizaţii să reuşească să colaboreze într-un timp foarte scurt, foarte bine, pentru că îi cunosc foarte bine atât pe foştii mei colegi şi am o relaţie şi o colaborare foarte bună cu noii mei colegi şi ca atare cred că sunt persoana cea mai potrivită pentru a ajuta la compatibilizarea celor două organizaţii într-un timp extrem de scurt. Sunt acolo să ajut oamenii să se cunoască mai bine, pentru că sunt oameni de calitate în ambele organizaţii.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: