Nanu (PP-DD): Am acceptat funcţia de inspector şcolar adjunct

Petre Nanu, consilier judeţean PP-DD, fost primar al municipiului Târgu Jiu, aşteaptă să fie numit în funcţia de inspector general adjunct la Inspectoratul Şcolar în locul liberalului Marius Badea.

Nanu speră să primească decizia imediat după finalizarea primei sesiuni a examenului de Bacalaureat. Nanu a recunoscut că acest post a fost negociat deja între conducerile PP-DD şi PSD Gorj. „Cred că se aşteaptă finalizarea examenului de Bacalaureat. Au fost negocieri la nivelul conducerii partidului cu conducerea PSD Gorj. Cred că s-a negociat şi postul de inspector general adjunct, dar nu am informaţii că s-ar face schimbări acum. Am acceptat acest post, nu ar fi problemă pentru mine. Mă gândeam că experienţa mea poate să ajute şcolile din Gorj şi învăţământul gorjean. Chiar pot să fac o echipă bună cu cei care sunt acum în Inspectoratul Şcolar Judeţean”, a declarat Petre Nanu.

Acesta s-a mai aflat la conducerea ISJ Gorj în urmă cu mai mulţi ani. În altă ordine de idei, Ion Călinoiu declara săptămâna trecută că nu exclude posibilitatea ca PP-DD Gorj să aibă şi alte responsabilităţi la nivelul judeţului, pe lângă cele impuse de funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean, prima funcţie negociată înainte de formarea noii majorităţi.

Vizualizări: 197

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: