Naş şi fin la Primăria Târgu Jiu. Tudor: Ne opunem tradiţiilor?

Consilierul local PSD Adrian Tudor are cele mai mari şanse pentru a fi desemnat vineri, 31 iulie 2015, pentru a ocupa postul de viceprimar la Târgu Jiu, rămas vacant după demisia Iuliei Vână. Tatăl lui Adrian Tudor, la rândul lui director la Drumurile Naţionale – secţia Gorj, spune că fiul lui merită postul, neavând legătură cu faptul că este finul primarului Cârciumaru. „Ne opunem tradiţiilor?”, a comentat Tudor.

Directorul Ion Tudor spune că el însuşi a fost coleg de liceu cu primarul Cârciumaru, cu care se ştie de-o viaţă. „Dacă soarta a făcut asta, aşa a fost să fie naşul lui Adrian, păi ne opunem? Nu mai recunoaştem nici obiceiurile, nici tradiţia? Să nu mai cununăm, să nu mai botezăm? Prea multă răutate. Dumnezeu e sus şi vede”, a spus Ion Tudor la Radio Târgu Jiu. Acesta recunoaşte că fiul său pleacă de la zero, dar crede că va face faţă funcţiei. „Îl cunosc bine, va face cinste acestei activităţi. Nu s-a născut nimeni viceprimar. Toţi au început cândva de la zero. Restul sunt poveşti, vrăjmăşii, duşmănii”, a spus Ion Tudor.

Primarul Florin Cârciumaru a precizat că nu are nicio legătură cu alegerea noului viceprimar, chiar dacă este primar şi preşedinte PSD Gorj. Acesta spune că organizaţia PSD de la Târgu Jiu va face propunerile, iar votul aparţine consilierilor locali, majoritatea fiind tot a PSD.

Potrivit unor surse, şi PNL intenţionează să facă o propunere, deşi are doar patru consilieri locali din 21, propunerea fiind una făcută ca să se afle în treabă, neavând nicio şansă de succes.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: