Neagoe a intrat în atenția șefului Școlii de antrenori a FRF

Mihai Pintilii a fost primul antrenor din Liga 1 intrat în atenția FRF pentru că nu are dreptul să stea pe bancă. A urmat Marius Croitoru, tehnicianul de la FC Argeș iar acum și Eugen Neagoe ar putea avea probleme cu Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori.

Neagoe a cerut rezilierea unilaterală a contractului cu U Cluj pentru a semna cu Universitatea Craiova, dar încă nu poate fi numit oficial antrenor al echipei lui Mihai Rotaru pentru că înțelegerea cu formația din Cluj nu a fost reziliată, iar cazul se află la Comisia de Disciplină. Acesta a mers însă în  Antalya și i-a pregătit pe olteni, iar acum Lucian Burchel spune că va studia cazul tehnicianului oltean. „Eu nu știu în ce calitate a mers domnul Neagoe să antreneze în Antalya echipa domnului Rotaru. Nimeni nu mi-a reclamat ceva la Școala de Antrenori cu privire la situația dumnealui, dar la noi nu este înregistrat niciun contract al domnului Neagoe cu Craiova. Și nici nu are cum să fie înregistrat până când Comisia nu dă o decizie. Eu nici nu știu dacă domnul Neagoe a semnat până la această oră cu Craiova. Poate că a semnat sau poate că nu, dar ceea ce vă pot spune sigur este că ceva oficial încă nu este înregistrat la noi.  La prima vedere pare că și Eugen Neagoe o să devină un caz de studiu pentru noi după ce a mers în Antalya cu o altă echipă. Dar mult mai multe vă pot spune după ziua de miercuri, atunci când eu voi lua la cercetat cu exactitate situația domnului Eugen Neagoe. Și fiți convinși că dacă voi vedea ceva neregulă în cazul dumnealui, atunci sunt obligat să sesizez. Însă trebuie să am toate elementele și toate datele la dispoziție”, a spus Lucian Burchel, citat de ProSport.

Neagoe nu a putut sta pe bancă la debutul său la echipa din Craiova, din cauza litigiului cu U Cluj, fosta sa echipă. Pe parcursul partidei cu FC Botoșani, „Geană” a fost surprins cu căști în urechi.  Cel mai probabil, el a dat indicații secunzilor care se aflau pe bancă pe toată durata meciului.

Vizualizări: 2,169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: