Negocieri CEO-Minprest pentru împăduriri la cariera Tismana

Societatea Minprest Serv Rovinari negociază zilele acestea un contract cu CE Oltenia pentru împădurirea unor suprafețe scoase din circuitul minier la cariera Tismana I. Dacă vor ajunge la o înțelegere, câteva zeci de angajați ai prestatorului de servicii vor avea de muncă în următorii ani, cel puțin pentru câteva luni.

Directorul Minprest Serv Rovinari, Gabriel Giorgi, a mers personal miercuri, 27 ianuarie, la sediul CE Oltenia din Târgu Jiu pentru a negocia cu reprezentanții companiei energetice contractul pentru plantarea de puieți la cariera Tismana I. Giorgi a explicat că, în acest caz, este vorba de o negociere directă între Complexul Energetic și Minprest și nu se pune problema să mai fie și alte firme în joc. "Am venit la CE Oltenia să mai negociem contracte să putem să mai le dăm de muncă angajaților noștri. Este vorba de negocierea unui contract pentru redarea terenului în circuitul silvic. Este pe zona Tismana I. Sunt două suprafețe pe care o să trebuiască să le împădurim. Am făcut un calcul și ar fi vorba de un număr de 50 de angajați pe o perioadă determinată de 2-3 luni pe an. Contractul se întinde pe 4 ani și sunt lucrări care se fac strict în perioada de primăvară-toamnă. Ei au un buget, vom vedea. Negociem", a declarat Gabriel Giorgi, directorul Minprest Serv Rovinari.
Conducerea Minprest a spus că, în situația în care va ajunge la o înțelegere cu CE Oltenia, va redistribui personal la Tismana I din alte zone. A mai spus și că, în situația în care nu va deține personalul necesar pentru aceste lucrări, le va presta cu zilieri sau va face angajări.
CE Oltenia este acționarul majoritar al Minprest Serv Rovinari.

Vizualizări: 1,446

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: