Negocieri pentru funcţii în BPJ al PDL Gorj

Bătălie între primarii democrat-liberali pentru funcţii în Biroul Permanent Judeţean. Aceştia s-au întâlnit din nou ieri pentru a stabili care dintre ei vor candida pentru una dintre funcţiile din partid. Prima întâlnire a avut loc între deputatul Cosmin Popescu, preşedintele interimar al PD-L, Ion Ruşeţ şi primarii din colegiul 3. O a doua întâlnire a avut loc la Rovinari, acolo unde de această dată au fost invitaţi toţi primarii pedelişti.

 „Sunt foarte mulţi candidaţi din câte înţeleg eu. Foarte mulţi pe funcţii pentru funcţii în BPJ, un lucru care mie mi se pare normal. A fost o înţelegere cu care eu sunt de acord, aceea de a susţine pe domnul Militaru şi Dorin Filip la funcţiile de prim-vicepreşedinte. Acced la această opinie, în sensul că funcţiile de prim-vicepreşedinte să fie ocupate de un reprezentant din colegiul 1 Senat, şi acesta este deputatul Militaru Severus şi de un reprezentant din Colegiul 2 Senat, iar cei din colegiu 2 au considerat că cel mai bine plasat ca şi poziţie electorală este Dorin filip, primarul din Rovinari. Pot fi şi alţii pentru aceste două funcţii. Şi domnul Hoară se poate înscrie. E o competiţie şi cel mai bun câştigă”, susţine Ion Ruşeţ.

Marcel Hoară nu crede că prim-vicepreşedinţii pot fi aleşi dinainte ca alegerile să aibă loc, astfel că este convins că prin programul pe care îi va prezenta va prinde un loc important în BPJ. „Cel mai probabil astăzi sau mâine voi depune candidatura pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. Nu cred că se pune problema aleşilor dinainte. Într-un final vom vedea cine va fi ales, pentru că este un proces de alegeri şi nu de numiri”, susţine Marcel Hoară.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: