Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Negrea, director la APIA pe perioadă nedeterminată

Constantin Negrea a promovat concursul pentru funcţia de director al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Gorj. Concursul, organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici la propunerea APIA central, a avut loc în data de 15 iulie şi a constat în trei probe: o probă IT, o probă scrisă şi un interviu. Constantin Negrea a obţinut 182 de puncte din 200.

Constantin Negrea va fi numit director la APIA Gorj pe perioadă nedeterminată după ce promovat concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Cu o experienţă de aproximativ 30 de ani în domeniul agricol, Negrea a obţinut 182 de puncte din 200. „Concursul a fost organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici la propunerea APIA central. Putea participa oricare dintre colegii mei ce îndeplinea anumite condiţii: să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, să aibă studii de master sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I, să aibă vechime de minimum 3 ani în specialitatea studiilor. După 29 de ani de activitate în domeniul agricol cunosc foarte bine legislaţia în vigoare şi nu am întâmpinat probleme din acest punct de vedere”, a declarat Constantin Negrea. Şeful APIA Gorj este absolvent a două instituţii de învăţământ superior:  Facultatea de Horticultură şi Facultatea de Drept, având doctoratul în ştiinţe agricole.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: