Nici o victorie în faţa CFR-ului la Târgu Jiu

Echipa din Târgu Jiu nu a reuşit în cei trei ani cât a evoluat în prima ligă să treacă pe teren propriu de CFR Cluj. Campioana a avut de fiecare dată câştig de cauză când a jucat la Târgu Jiu, deşi a pierdut de două ori cu Pandurii pe teren propriu, atunci când pe banca celor de la pandurii s-au aflat Viorel Hizo şi Eugen Neagoe.

După preluarea echipei de către Sorin Cârţu, Pandurii au realizat două premiere în ceea ce priveşte victoriile de acasă, au învins pentru prima dată în Liga I pe Rapid şi pe FC Vaslui. Gorjenii doresc să continue seria de premiere cu o victorie acasă cu CFR Cluj, deşi antrenorul Sorin Cârţu recunoaşte că acest lucru va fi destul de dificil. „Ne menţinem stresul pe care l-am avut în acest tur şi ca el să fie maxim întâlnim acum campioana României. Jucăm cu o echipă despre care se spun multe lucruri frumoase  anul acesta. Au făcut lucruri deosebite în Liga Campionilor unde au învins Roma şi au fost egali cu vicecampioana Europei, Chelsea”, a lăudat Cârţu campionii României înaintea acestui joc apreciind şi starea de spirit bună a celor de la CFR. „CFR este o echipă cu o stare de spirit bună. În ultimul timp au recuperat din terenul pierdut în timpul campionatului. Sigur vin aici în ideea de a obţine o victorie”.

Tehnicianul crede că elevii săi sunt pregătiţi pentru această partidă, chiar dacă joacă acum cu o forţă a fotbalului autohton, după ce în decurs de o săptămână au avut trei meciuri foarte grele cu Bistriţa, Craiova şi Farul: „A fost o săptămână plină, dar sperăm ca la ora jocului starea noastră de concurs ca şi tonusul să fie corespunzătoare, să tindă spre maxim pentru a da o replică bună campioanei şi să obţinem un rezultat pozitiv”.

CFR este echipa campioană, care a avut un parcurs bun în Liga Campionilor şi este acum pe o pantă ascendentă, deşi şi echipa lui Trombetta se confruntă cu probleme de lot. Cârţu şi-ar fi dorit să joace acest meci după ce clujenii ar fi jucat cu Roma, pentru a-i prinde mai obosiţi: „Era bine dacă jucam cu CFR după partida lor cu Roma. Mi se pare mult mai avantajată din acest punct de vedere echipa din Mediaş, care va juca cu CFR după meciul cu Roma. Nu cred că vor fi reţineri pentru CFR la meciul cu noi din acest punct de vedere, pentru că vineri până miercuri au destul timp să se recupereze”.

Meciul este programat astăzi de la ora 17:00 pe Stadionul Municipal, intrarea spectatorilor fiind permisă cu începere de la ora 15:30.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: