Nici useliştii nu cred în procentele mari din sondaje

Pesedistul Cristian Toader Pasti continuă atacurile la adresa alianţei USL de la Gorj, chiar dacă a fost deja ameninţat cu o urechere în cadrul Biroului Executiv al PSD. Pasti crede că aceste case de sondare nu sunt de încredere, iar rezultatele obţinute de USL nu sunt reale.

Cristian Toader Pasti nu crede in sondajele de opinie realizate de Uniunea Social Liberala si publicate pe toate posturile naţionale. Acesta îi săfuiteşte pe colegii de partid să fie mai chibzuiţi atunci cand trag concluziile acestor sondaje. “La fel s-a întâmplat si cu Mircea Geoana, cand a fost declarat presedinte. In sondaje iesea cel mai bine. Avea toate sansele, dar nu a fost asa. Eu nu cred ca sunt reale aceste sondaje publicate. Degeaba ai in unele zone 70%, daca nu pui la socoteala toate posibilităţile. Eu cred ca sunt subiectivi atunci cand fac sondaje de opinie. Aceste sondaje se fac de case autorizate, credibile si profesioniste, nu se fac asa. Sunt sigur ca daca cei de la PD-L ar face acuma un sondaj, ar iesi cu peste 60%. Pe cine sa credem?”, sustine Pasti.

PRIETENI

Deputatul PSD, Vasile Popeangă, spune că el crede în aceste somdaje pentru că are amici ce deţin case de sondare. În prieteni ai încredere. “Am prieteni care au case de sondare si va spun foarte sigur ca un astfel de sondaj nu poate avea o marjă de eroare mai mare de 5%”, susţine deputatul Vasile Popeangă. USL a făcut sondaje în mai multe judeţe care arată că vor obţine peste 50 la sută la alegerile din 2012.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: