Nicio conferinţă judeţeană de alegeri la UNPR Gorj

Oricât şi-ar fi dorit unii să vadă în acelaşi an două rânduri de alegeri în filiala condusă de două luni de deputatul Dan Morega, acest lucru nu se va întâmpla, şeful UNPR Gorj spunând că de abia prin februarie este posibilă organizarea unei conferinţe în care el să îşi prezinte bilanţul activităţii sale.

Despre un astfel de bilanţ se vorbea pentru sfârşitul lunii decembrie, dar parlamentarul afirmă că a discutat cu colegii săi şi au convenit cu toţii ca şedinţa respectivă să nu aibă loc între Crăciun şi Anul Nou, ci peste câteva săptămâni bune. Biroul Permanent Judeţean al UNPR Gorj s-a întrunit sâmbătă seara şi a discutat despre aceste aspecte, Morega spunând că mai mulţi preşedinţi de organizaţii locale au fost validaţi cu această ocazie.

„S-au făcut paşi importanţi în consolidarea organizaţiei judeţene. Înainte de a veni eu erau cam 50% din ele făcute la nivel de judeţ şi acelea erau doar pentru a exista. Acum mai avem 7 organizaţii care trebuie să se constituie. Preşedinţii din teritoriu au fost validaţi în Biroul Permanent Judeţean, dar chiar şi aşa le-am atras atenţia că în unele localităţi nu se prea ştie de UNPR. Fiecare filială trebuie să crească în perioada următoare cu 3-4% pentru că deşi eu mă aflu în primii trei politicieni cu notorietate ai judeţului, conform unor sondaje de opinie comandate şi nefinalizate încă în totalitate din punct de vedere al rezultatelor, partidul este mult mai jos decât mine. De aceea mă şi aştept ca eu să am o scădere în prima parte a anului viitor, dar aştept ca partidul să crească la nivel de judeţ. Oricum, nu voi scădea pe Colegiul 1, acolo unde m-am zbătut să rezolve problemele de la nivelul localităţilor, împreună cu primarii care mi-au solicitat sprijinul. O analiză a organizaţiei o vom face spre sfârşitul lui ianuarie, începutul lui februarie”, menţionează Morega.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: