Niciun membru al PSD Gorj nu pleacă din funcţiile politice

Social-democraţii rămân pe baricade cu convingerea că şi dacă vor părăsi posturile în următoarele zile vor reveni din nou acolo spre sfârşitul anului, în ideea că vor câştiga alegerile. Democrat-liberalii sunt convinşi că foştii lor aliaţi se îmbată cu apă rece.

Mai marii PSD Gorj au fost cam greu de contactat ieri pentru a comenta situaţia creată la nivel naţional şi judeţean prin spargerea oficială a coaliţiei de guvernare. Aceştia l-au scos la înaintare pe purtătorul de cuvânt, consilierul judeţean Ciprian Florescu. Purtătorul de cuvânt afirmă că niciun reprezentant al PSD Gorj nu a demisionat din vreo funcţie de conducere, fiind aşteptate precizări în acest sens din partea conducerii centrale. În schimb, fostul preşedinte al filialei, Ionel Manţog, a anunţat deja că formaţiunea politică doresc o schimbare a prefectului şi a şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean.

"Actualul prefect e unul dintre cei mai echilibraţi prefecţi care au fost în fruntea judeţului, iar oamenii noştri de la deconcentrate sunt specialişti care au activat în administraţie şi au experienţă. Domnul Manţog să nu se apuce prea devreme să sape gropile altora pentru că are două variante, ori cade în ele ori pică. Noi suntem pregătiţi şi pentru perioada de opoziţie, mai ales că decizia de la centru nu a fost luată doar de centru, iar până la alegeri rezistăm în opoziţie fără probleme", a menţionat Florescu.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: