Nicolae Davițoiu a cumpărat acțiuni la Nuclearelectrica

Consilierul local Nicolae Davițoiu a cumpărat acțiuni la Nuclearelectrica. Acesta nu vrea să facă publică suma pe care a investit-o și așteaptă acum să vadă câte acțiuni îi vor fi repartizate. Davițoiu susține că în aproximativ 2 săptămâni își va da seama dacă afacerea pe care a făcut este una bună sau rea.

Nuclearelectrica a scos la vânzare un pachet de 10% din acțiuni, acestea fiind suprasubscrise atât pe tranșa investitorilor mici, cât și pe cea a investitorilor instituționali. Nicolae Davițoiu se află printre cei care au cumpărat acțiuni, însă nu vrea să facă publică valoarea și nici numărul acestora. „Da, am cumpărat acțiuni la Nuclearelectrica. Am cumpărat destul de multe. Nu pot să vă spun nici câte acțiuni am cumpărat și nici de câți bani. Aștept să văd câte îmi repartizează ei pentru că a fost supra-înscriere și acum se fac socotelile. Acțiunea vine la undeva la 10 lei și 32 de bani, de la 15 lei cât a fost inițial. Pentru că am depus în primele trei zile îmi mai dau un comision de 8%.  În 2-3 săptămâni văd dacă am făcut o afacere bună”, a spus Daviţoiu.

Consilierul local ar fi interesat să cumpere și acțiuni la Complexul Energetic Oltenia atunci când acestea vor fi listate la bursă. „Depinde cum va fi bilanțul de la CEO în momentul respectiv. Dacă au un bilanț bun, pozitiv, atunci când se scot acțiunile pe bursă, situația financiară a complexului va fi publică, afișată pe site-ul bursei de valori și poți să-ți dai seama dacă e rentabil sau nu să cumperi. Nuclearelectrica stătea bine când s-au scos acțiunile la vânzare și aștept să văd cum va sta și complexul. De asta a și amânat listarea la bursă. Cei de la Nuclearelectrica produc energia cu mai puțin și de aceea sunt mai rentabili”, a explicat Daviţoiu.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: