Nicolae Rotaru: Nu există motiv să fiu demis

Laurenţiu Ciurel, managerul Complexului Energetic Oltenia, a anunţat în cadrul unei emisiuni televizate că a trimis Auditul, în control, la Baza de Tratament Săcelu, întrucât este convins că vor fi depistate foarte multe nereguli. Directorul Nicolae Rotaru nu se teme de verificări. Ba mai mult spune că în ultima perioadă Baza de Tratament Săcelu a avut parte de zeci de controale de la diverse instituţii.

Rep.: Domnul Ciurel intenţionează să trimită Auditul, în control, la Baza de Tratament Săcelu pentru că e convins că vor fi depistate nereguli. Ce părere aveţi?

N.R.: Poate să dispună orice control vrea dumnealui, are drumul deschis, iar actele instituţiei i le punem oricând la dispoziţie, nu are ce nereguli să găsească. Sunt convins că niciunul din cei 19 angajaţi nu a comis niciun fel de greşeală. În ultima perioadă am fost vizaţi în permanenţă de controale, însă am încheiat anul 2012 cu bine. Am avut zeci de controale de la diferite instituţii, dar nu s-au găsit nereguli. Anul trecut am asigurat condiţii, în sezon, pentru peste 1000 de persoane şi nu am avut reclamaţii de la nimeni.

Rep.: Să înţelegem că nu sunt motive de suspiciune?

N.R.: După părerea mea nu există nici un fel de motiv, dar poate domnul Ciurel vrea să supravegheze mai atent modul de desfăşurare a lucrărilor de modernizare a plajei care se vor desfăşura până la începerea sezonului estival.

Rep.: Aţi avut discuţii cu reprezentanţii Complexului Energetic Oltenia în ultima perioadă în ceea ce priveşte activitatea dumneavoastră?

N.R.: În urmă cu o săptămână, domnul Ciurel împreună cu alte persoane din CEO au venit la Săcelu şi au părut a fi mulţumiţi de modul în care au început lucrările de modernizare. Nu mi s-a spus că ar fi cineva nemulţumit de activitatea mea. Ceea ce pot să vă spun eu este că în cinci ani de când conduc Baza de Tratament nu ne-am făcut niciodată de râs cu toate controalele venite de la instituţiile din Gorj şi cele de la Ministerul Turismului. Ba mai mult, am încheiat anul 2012 cu profit.

Rep.: Credeţi că se intenţionează schimbarea dumneavoastră din funcţie?

N.R.: Nu mă miră nimic. Orice este posibil în ziua de astăzi, mai ales pe plan politic.

„Începând de luni am 14 oameni acolo, în control, am fost şi eu pentru o oră. Ilegalităţi de toate felurile la Săcelu. Conducerea va fi înlocuită. O pot spune cu siguranţă, cu gura plină“.

Laurenţiu Ciurel, director CE Oltenia (sursa: TV Sud)

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: