Nicu Fâciu, spectacol la Sanatoriul TBC din Dobriţa

Solistul de muzică populară Nicu Fâciu va susţine astăzi un spectacol la sanatoriul de la Dobriţa, pentru pacienţii spitalului. Vor fi invitaţi şi asistaţii din căminul de bătrâni de la Suseni. Nu este pentru prima dată când sunt organizate astfel de spectacole, care să mai alunge monotonia din spital.

Bolnavii internați la Spitalul de Pneumo-ftiziologie „Tudor Vladimirescu” de la Dobrița vor avea parte de câteva ore de destindere. Vor uita de afecțiunile de care suferă, de tratament și vor părăsi saloanele pentru câteva ore. Aceștia vor participa în curtea instituției la un spectacol de muzică populară susținut de artiști cunoscuți pe plan local. Alături de bolnavi vor fi familiile, dar și personalul medico-sanitar.

Nu este primul eveniment de acest gen organizat conducerea unității spitalicești, iar de această dată la spectacol vor participa și bătrânii de la Suseni. Potrivit lui Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului de Pneumo-ftiziologie „Tudor Vladimirescu”, la evenimentul de astăzi vor lua parte aproximativ 200 de persoane. „La noi, în unitatea spitalicească a devenit tradiție să organizăm din când în când câte un moment artistic. Vara trecută am organizat un spectacol cu soliștii de la Doina Gorjului pentru bolnavii din spital care stau aici o perioadă mai lungă de timp pentru tratament. Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, elevii de la Grupul Școlar Bâlta au susținut aici un program artistic, iar de această dată organizăm în curtea instituției un spectacol cu interpreți de muzică populară, printre care se numără și Nicu Fîciu”, a precizat directorul Tiberiu Tătaru.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: