Niculina Mocioi a părăsit Partidul Poporului

Deputatul Niculina Mocioi şi-a depus, ieri, demisia din grupul parlamentar al Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD). Aceasta va activa ca deputat independent.

Niculina Mocioi a luat această decizie după ce a fost demisă din fruntea organizaţiei PP-DD Gorj, deoarece a susţinut o înţelegere cu alianţa de dreapta şi nu una cu PSD. Biroul Permanent al PP-DD Gorj a fost dizolvat, iar conducerea centrală spune că Mocioi nu a avut acordul partidului pentru această alianţă. În acelaşi timp, deputatul de Gorj spune că a avut susţinerea organizaţiei locale, dar şi acordul public al lui Dan Diaconescu, exprimat pe mai multe posturi centrale de televiziune.

Mocioi va rămâne deputat independent. „Am hotărât să demisionez din grupul PP-DD deoarece eu şi partidul în care mi-am început cariera politică am ales drumuri diferite. De luni nu mai sunt deputat PP-DD, ci deputat independent“, a explicat Niculina Mocioi printr-un comunicat de presă. Deputatul Mocioi a mai menţionat că în această săptămână îşi va depune demisia şi din partid, la sediul PP-DD Gorj. Prin această demisie, Niculina Mocioi părăseşte şi funcţia de secretar executiv al partidului, la nivel naţional, precum şi coordonarea zonei Hunedoara. „Plec din PP-DD, dar rămân alături de toţi cei care cred că în judeţul Gorj şi în ţară lucrurile se pot schimba, de cei care pun principiile şi interesul public mai presus de interesul de grup sau de victoriile de moment. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de susţinere în această perioadă şi care şi-au exprimat deja disponibilitatea de a mă urma într-un nou proiect politic. Dar, aşa cum am mai spus, nu poţi să fii dimineaţa la PP-DD şi seara la o altă formaţiune politică“, a precizat deputatul de Gorj, Niculina Mocioi.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: