Nikolic a pariat pe salariul său pe o lună la Energia

Un pariu pus cu conducerea clubului Energia Rovinari referitor la calificarea echipei în play-off în acest sezon l-ar putea lăsa pe antrenorul Slobodan Nikolic fără ultimul salariu de la clubul gorjean. Acesta a afirmat că va duce energia la turneul play-off şi că dacă nu va fi aşa renunţă la ultimul salariu din contractul cu echipa din Târgu Jiu. Nikolic mai are contract cu Energia până la finalul acestui sezon, şansele fiind reduse ca acesta să fie prelungit încă un an.

Energia a ratat practic orice şansă de a se mai gândi anul acesta la o calificare la play-off şi, teoretic, şansele pentru ca acest lucru să se mai întâmple sunt aproape de zero. Calculele sunt făcute şi e greu de crezut că echipe care sunt acum înaintea Energiei în clasament se vor împiedica de adversari facili pe care îi mai au în program. Gorjenii au pierdut un meci considerat uşor, cu CSU Sibiu, preşedintele Marius Vlaicu apreciind că oaspeţii s-au impus doar cu mare noroc pe fondul lipsei de concentrare a baschetbaliştilor săi. „Dacă ne concentram mai mult în ultimele cinci minute puteam câştiga liniştiţi. Mi-am dorit foarte mult victoria pentru minunaţii suporteri de la Târgu Jiu”, a spus preşedintele Energiei care nu mai crede de mult timp în calificarea la play-off: „Eu am spus asta de la începutul returului, plecarea lui Căpuşan ne-a afectat şi a dus la schimbarea obiectivului”.

Pentru gorjeni urmează un meci dificil la Cluj şi multe alte jocuri importante acasă, dar e foarte greu de crezut că vor reuşi să mai câştige. Vlaicu nu mai caută vinovaţi pentru acest eşec sau pentru ratarea calificării, mai ales că nu mai crede în acest obiectiv şi aşteaptă acum ca antrenorul Nikolic să se ţină de promisiunea făcută de a renunţa la ultimul salariu: „Antrenorul va rămâne până la final de sezon şi atunci vom face o analiză exactă şi va trebui să vedem ce buget vom avea mai întâi şi apoi să vedem dacă vom continua cu Slobodan Nikolic. Dar a zis că dacă nu prinde play-off-ul, nu-şi mai ia banii pe ultima lună. Sper să se ţină de cuvânt. În contractul cu noi este stipulat să-l plătim timp de zece luni dar dânsul a spus că va renunţa la ultimul salariu dacă nu va prinde un loc la play-off”.

Indiferent dacă va renunţa sau nu la acel salariu, Nikoloc nu pare să mai fier agreat ca soluţie pentru viitorul sezon, iar preşedintele Vlaicu a precizat că s-a luat legătura şi americanul cu Theo Evans, cu care va discuţii.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: