Nistor a trecut peste coşmarul francez. Ce spune Boloni!

Dan Nistor s-a întors la Pandurii după 6 luni negre petrecute în Franţa la Evian. Mijlocaşul mărturiseşte că s-a simţit groaznic printre francezi şi nu a primit prea multe şanse de a se impune ca titular. Ba mai mult,mijlocaşul împrumutat la Pandurii pentru 6 luni face acuze serioase la adresa antrenorului său de la Evian. „Mă bucur că m-am întors, cele 6 luni din Franţa au fost cele mai groaznice din viaţa mea, acum am revenit la echipa care m-a aruncat la naţională şi în fotbalul mare. Sper din vară să merg la altă echipă. A fost negru în Franţa, nu am prea jucat şi echipa mergea foarte prost. N-am avut nicio şansă. Antrenorul nu mi-a dat explicaţii, probabil pentru că eram român, dacă eram străin probabil îmi dădea”, a surprins Nistor care e convins că va reveni la forma sa din zilele bune o dată cu întoarcerea la Pandurii. „Foarte mulţi jucători importanţi au plecat de la Pandurii şi sper ca în continuare Pandurii să rămână o rampă de lansare”, mai spune mijlocaşul care a debutat în fotbalul mare la Internaţional Curtea de Argeş, dar care a devenit cunoscut după transferul la Pandurii în 2010.

Replică dură

Ladislau Boloni, antrenor care le-a pregătit pe Rennes, AS Monaco şi Lens, spune că prin acele declaraţii jucătorul a vrut doar să-şi ascundă incapacitatea de a se adapta la un campionat mai puternic.

„Niciun antrenor nu scoate din echipă jucătorul care se încadrează în planul tactic, care dă goluri, care ajută formaţia. Adică cei de la Evian nu ştiau ce naţionalitate are Nistor, atunci când l-au transferat? E foarte uşor să vii acum, după ce n-ai reuşit acolo, şi să zici: Vezi, Doamne, la Evian era un antrenor naţionalist, care avea ceva cu românii. E enervantă atitudinea acestui băiat. Dacă Nistor zice că n-a jucat, fiindcă e român, atunci Chiricheş cum s-a impus la Tottenham? Sau Viorel Moldovan care a lăsat o impresie excelentă în Franţa, cât a evoluat acolo? Să recunoască, sincer, că n-a făcut faţă! Nistor trebuie să-şi corecteze atitudinea, în loc să dea vina pe alţii", a declarat Boloni pentru ştiridesport.ro.

Vizualizări: 171

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: