Noi concedieri colective anunţate la AJOFM Gorj

Câteva zeci de disponibilizări sunt anunţate pentru luna aceasta. Două societăţi care desfăşoară activitate în judeţul Gorj vor trece la reduceri de personal pe parcursul lunii noiembrie. Este vorba de SC Electrificare CFR SA şi G4S Secure Solutions. 23 de angajaţi ai celor două companii vor rămâne fără loc de muncă, îngroşând astfel numărul şomerilor la nivelul judeţului.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj  a primit notificări în ceea ce priveşte reducerile de personal practicate de cele două societăţi. Nu este pentru prima dată în acest an când o societate cu activitate în domeniul căilor ferate trece la concedieri. De această dată, societatea în cauză este Electrificare CFR SA care are ca activitate principală montarea, întreţinerea şi repararea instalaţiilor de electrificare ale Companiei Naţionale de Căi Ferate. „Am primit notificări privind disponibilizări de Electrificare CFR pentru 12 persoane începând cu 21 noiembrie şi de la G4S Secure Solutions, 11 persoane, începând cu data de 1 noiembrie, este vorba de agenţi de securitate. La Electrificare CFR este vorba în mare parte de personal care ocupă posturi de tehnician electromecanic”, a declarat Romeo Chiriac, directorul general al AJOFM Gorj.

La finalul acestei luni vor pleca acasă şi cei 57 de angajaţi ai Uzinei Mecanice (UMR) Rovinari, unitate constrânsă să treacă la reduceri colective de personal din cauza lipsei contractelor pentru reparaţii la CE Oltenia.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: