Noi concedieri colective în judeţul Gorj

Alte 11 persoane din judeţul Gorj vor rămâne fără loc de muncă din luna aprilie. O societate care prestează activitate de pază şi ordine din Miercurea Ciuc, Transguard Security, este cea care procedează la concedieri colective. Tot de luna viitoare, 30 de angajaţi ai societăţii Servicii Energetice Oltenia vor deveni şomeri cu acte în regulă.

Societatea Transguard Security SRL din Miercurea Ciuc renunţă la o parte din salariaţii pe care îi are în judeţul Gorj din cauza faptului că firmele cu care avea încheiate contracte se află în imposibilitatea de a plăti serviciile prestate. Astfel, 11 agenţi de pază vor îngroşa numărul şomerilor gorjeni. Disponibilizările colective se vor face începând cu data de 7 aprilie. Societatea a notificat Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj în privinţa restructurări de personal.

De la 1 aprilie, şi societateaServicii Energetice Oltenia procedează laconcediericolectiveîn toate judeţele unde desfăşoară activitatea. Salariaţii care urmează să fie disponibilizaţi vor primi salarii compensatorii în funcţie de vechime. Societateaprestează activităţi de mentenanţă instalaţii electrice, proiectare şi consultanţă, inginerie specializată şi consultanţă tehnică, dar şi alte servicii. Principalii clienţi ai acestei societăţi sunt CEZ România, Energobit, Adrem Invest, Transelectrica, Petrofac, Hidroconstrucţia, dar şi CE Oltenia.

Vizualizări: 178

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: