Consilier local PP-DD, noul şef numit de CEO la Săcelu

Ştefan Cherciu, consilier local PP-DD la Bumbeşti Jiu, este noul responsabil cu Baza de Tratament de la Săcelu, care aparţine Complexului Energetic Oltenia. Cherciu este angajat la Minprest şi va coordona salariaţii detaşaţi de la această societate la Săcelu. Pe de altă parte, baza este în administrarea MedservMin, o altă societate unde CEO este acţionar majoritar. Directorul de acolo, Valentin Mogoe, spunea ieri că nu ştia de numirea lui Cherciu. Acesta din urmă ocupă locul rămas vacant după promovarea pesedistului Adrian Tudor în funcţia de director adjunct la Minprest.

După ce Adrian Tudor a fost numit director adjunct în locul lui Alin Văcaru, promovat de Partidul Social Democrat în funcția de prefect de Gorj, postul acestuia de la Baza de Tratament Săcelu a rămas liber. Săptămâna trecută, Ștefan Cherciu a fost numit responsabil cu Baza de Tratament de la Săcelu în locul lui Tudor, a anunțat Gabriel Giorgi, directorul Minprest. „Domnul Cherciu ocupă exact postul pe care l-a ocupat Adi Tudor. Este desemnat de Minprest să fie responsabil pe activitatea noastră de acolo. Domnul Cherciu a fost desemnat de săptămâna trecută să preia atribuțiile lui Adi Tudor. Noi ca și societate prestăm în perioada sezonului estival, în special, o serie de activități acolo de curățenie, service pentru centralele termice, supraveghere și alte activităţi specifice Minprest.  Nu știu cine administrează stațiunea, știu doar că noi avem un contract cu CEO și mai mult decât atât nu știu ce se întâmplă acolo cu administrarea, pentru că nu e de competența mea. Ceea ce știu este faptul că stațiunea este în subordinea Complexului Energetic Oltenia, de fapt e parte componentă a CEO”, a precizat Gabriel Giorgi, directorul Minprest.

Cherciu, consilier local PP-DD la Bumbești-Jiu

Ștefan Cherciu este angajat al societății Minprest, dar și consilier local din partea PP-DD la Bumbești-Jiu. Noul responsabil cu activitatea Minprest de la Săcelu administrează și un restaurant în Municipiul Târgu-Jiu.

Cherciu susține că „deocamdată” este „responsabil cu activitatea colegilor de la Minprest”, însă are planuri mari pentru Stațiunea Săcelu. „Deocamdată sunt responsabil la Săcelu, răspund deocamdată numai de activitatea angajaților Minprest care-și desfășoară activitatea acolo. Sunt numit de câteva zile, dar am planuri de dezvoltare atât a Bazei de Tratament de la Săcelu, cât și a întregii stațiuni. MedservMin administrează stațiunea și nu pot să spun nimic despre cum o să lucrăm, pentru că de abia am început serviciul”, a declarat Ștefan Cherciu.

Mogoe nu știe de noul şef de la Săcelu

Valentin Mogoe, directorul MedservMin, societatea care are în administrare Baza de Tratament de la Săcelu, nu știe nimic de numirea noului responsabil de către Minprest. „A mai fost vehiculat numele domnului Cherciu în urmă cu ceva timp, însă știu că nu s-a concretizat nimic. Acum nu știu de nicio numire din partea Minprest la Săcelu. Eu știu că în baza contractului pe care MedservMin îl are cu Complexul Energetic Oltenia, avem în administrare stațiunea și Baza de Tratament și anul trecut pentru prima dată în istorie la Săcelu s-a înregistrat profit”, a precizat Valentin Mogoe.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: