Noi concursuri la CE Oltenia. S-au încheiat înscrierile

Complexul Energetic Oltenia a demarat procedurile pentru organizarea unor noi concursuri de promovare în funcții de conducere la nivelul carierelor și sucursalelor energetice. Este vorba de posturile de șef de secție, șef de atelier, până la cele de conducător formație de lucru.

Cei care au dorit să ocupe o astfel de funcție sau care sunt pe un astfel de post și doresc să aibă continuitate la locul de muncă s-au putut înscrie în vederea participării la concurs până luni, 21 august. Reprezentanții CE Oltenia nu au putut spune câte posturi au fost scoase la concurs și câți candidați s-au înscris. „Dosarele au fost depuse până ieri (n.red. 21 august) inclusiv, la sediile sucursalelor. Marţi se centralizează la sediul CEO”, a declarat Elena Zamfir, purtătorul de cuvânt al CE Oltenia.

Examenele sunt programate să aibă loc în intervalul 28 august-11 septembrie. Concursurile de promovare în funcțiile de conducere din cariere au fost demarate la mijlocul lunii iunie. S-a început cu funcțiile de șef de carieră, șef de carieră adjunct, inginer șef la EMC-uri și șef de unitate, așa cum s-a întâmplat la Unitatea de Închidere și Conservare Motru. După evaluarea candidaților, mare parte din cei care conduceau activitatea minieră a CE Oltenia au rămas pe funcții.

Vizualizări: 4,333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: