Noi contracte pentru “Lapte şi corn”

Consiliul Judeţean Gorj a desemnat câştigătorii licitaţiei pentru “Lapte şi corn”. Dacă laptele va fi distribuit de către o firmă din Timiş, produsele de panificaţie vor fi asigurate de către o societate din Ilfov. La nivelul judeţului Gorj, aproximativ 35.000 de elevi şi preşcolari beneficiază de programul „Laptele şi cornul”. Acordul cadru privind furnizarea de produse lactate şi de panificaţie, în şcoli, se derulează pe o perioadă de patru ani, valoarea totală fiind de circa 25 de milioane de lei.

Şase firme s-au înscris la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Gorj pentru furnizarea de produse lactate şi panificaţie, în şcoli. Licitaţia a fost câştigată de firme din Timiş şi Ilfov. Este vorba despre SC Simultan SRL, care va asigura distribuirea laptelui, şi despre SC Achiziţie şi Dezvoltare SRL, care va furniza produsele de panificaţie. „Procedura de licitaţie pentru „Lapte şi corn” s-a încheiat. Pentru lotul produse lactate a fost declarată câştigătoare firma Simultan SRL, valoarea pe pachet este de 0,74 de lei, iar contractul pe patru ani are o valoare de 19.026.690,56 de lei, fără TVA. În ceea ce priveşte lotul produse de panificaţie, a fost câştigat de către SC Achiziţie şi Dezvoltare SRL, cu 0,18 lei/pachet, contractul având o valoare de 4.628.113,92 de lei”, a declarat Oana Paloş. Aceasta a mai precizat că cele două firme au intrat în drepturi, în urmă cu câteva zile, imediat ce au fost semnate actele.
Pe lângă produse lactate şi de panificaţie, elevii gorjeni vor primi şi mere, începând cu semestrul al doilea. Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean, în perioada imediat următoare va fi publicată pe SEAP şi licitaţia pentru programul „Fructe în şcoli”.

Vizualizări: 379

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: