Priorităţile primarului din Bărbăteşti pentru anul 2017

Adrian Mangu, primarul comunei Bărbăteşti, şi-a prioritizat investiţiile pe care doreşte să le realizeze în anul 2017. Edilul local spune că vrea să inaugureze reţeaua de canalizare şi să obţină finanţare pentru construirea unei săli de sport. Cea mai mare ambiţie a primarului Mangu este ca 99% din casele din Bărbăteşti să aibă asfalt la poartă.

Primăria Bărbăteşti se pregăteşte de sărbători. După serbările copiilor de Moş Crăciun, care vor avea loc la căminul cultural, autorităţile vor organiza Revelionul în aceeaşi clădire. „În luna decembrie avem mai multe evenimente, începând de la serbările copiilor şi până la distribuirea pachetelor cadou. Vom organiza şi Revelionul la Căminul Cultural din centrul comunei. Avem o trupă de dansuri şi cântece populare, care va organiza un spectacol în noaptea de Revelion, după care ne vom retrage la o masă festivă”, a declarat Adrian Mangu, primarul comunei Bărbăteşti.
Edilul local speră ca anul 2017 să fie unul liniştit, dat fiind faptul că nu vor mai avea loc alegeri. Primarul Mangu şi-a prioritizat deja investiţii pentru noul an. „Trebuie să terminăm canalizarea, avem lucrările efectuate în proporţie de circa 70%, chiar şi acum mai retuşăm din gropi, mai facem câte un şanţ pentru ca iarna să nu ne facă probleme. Nu în ultimul rând, trebuie să amintesc şi de sala de sport. Am întocmit documentaţia şi sper să obţinem finanţare de la Compania Naţională de Investiţii pentru că este nevoie de o sală de sport în comună”, spune Mangu.
Primarul comunei Bărbăteşti a vorbit şi despre cea mai mare ambiţie a sa din acest mandat. „Am o ambiţie foarte mare, aş vrea ca în acest mandat 99% din casele din Bărbăteşti să aibă asfalt la poartă. În sensul acesta am făcut un studiu de fezabilitate şi am depus la Ministerul Dezvoltării un proiect care se numeşte „Asfaltare drumuri locale în comuna Bărbăteşti”. Acesta este un proiect pe care sper să-l realizez”, a precizat Adrian Mangu.

Vizualizări: 462

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: