Primăria Săuleşti se pregăteşte de sărbători

Primăria Săuleşti este pregătită pentru a face faţă sezonului rece. Autorităţile locale au refăcut stocul de material antiderapant şi au reînnoit contractul cu firma de deszăpezire care a desfăşurat această activitate şi în anii trecuţi. În preajma sărbătorilor, aleşii locali se gândesc şi la copiii din comună, care aşteaptă cadouri din partea lui Moş Nicolae şi a lui Moş Crăciun.

Iarna nu va lua prin surprindere Primăria Săuleşti, asta pentru că autorităţile locale s-au pregătit încă din toamnă pentru sezonul rece. „Suntem pregătiţi pentru sezonul de iarnă, avem asigurat materialul antiderapant, pe toate uliţele am depozitat material antiderapant. De asemenea, avem încheiat un contract cu o firmă pentru deszăpezire, care are două utilaje în dotare. Această firmă s-a ocupat de deszăpezirea comunei şi în anii precedenţi, dar nu am avut nici un fel de probleme”, a declarat Constantin Drăghici, primarul comunei Săuleşti.
În preajma sărbătorilor, aleşii locali se gândesc şi la copiii din comună, care aşteaptă cadouri din partea lui Moş Nicolae şi a lui Moş Nicolae. „În luna decembrie, vom avea serbările copiilor de sfârşit de an. Vom participa şi noi, iar ca-n fiecare an vom aduce o bucurie copiilor. De Moş Nicolae, vom da copiilor câte o pungă cu cadouri. Vor primi dulciuri, sucuri şi fructe. Am alocat 10.000 de lei pentru pachetele elevilor şi preşcolarilor”, a precizat Constantin Drăghici.

Vizualizări: 298

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: