Noi dotări moderne, la dispoziția elevilor Liceului Turceni

Anul școlar 2021-2022 este tot mai aproape, iar procesul de predare-învățare din perioada anterioară, organizat online sau hibrid, a demonstrat necesitatea achiziționării unor noi echipamente IT, care să asigure succesul activității didactice.

Astfel, în Liceul Tehnologic Turceni s-a extins din nou baza materială, prin Proiectul pentru Învățământul Secundar ROSE, implementat începând cu 1 octombrie 2018.

Odată reveniți la școală, elevii se vor bucura de instrumente digitale obținute recent: 8 camere de videoconferință performante, 7 table interactive și 7 videoproiectoare. Cu atât mai mare va fi încântarea bobocilor care vor face cunoștință cu toate dotările realizate prin intermediul proiectului ROSE. Cabinetele de lb. română, matematică, istorie, geografie, precum și amfiteatrul liceului oferă condiții optime unui învățământ de calitate, fiind echipate cu tablă interactivă, videoproiector, laptop, sistem audio, cărți, instrumente geometrice, hărți, planșe cu scriitorii din programa școlară. De asemenea, au fost achiziționate 68 de laptopuri destinate exclusiv elevilor ce nu dispun de echipamente electronice proprii, pentru a le permite participarea la activități care au componentă digitală sau la învățarea online.

Datorită acestor dotări și activităților de sprijin, respectiv extracurriculare desfășurate, elevii beneficiază de îmbogățirea cunoștințelor necesare promovării examenului de bacalaureat, precum și dezvoltării personale. Prin urmare, liceenii sunt îndemnați să se înscrie în grupele țintă, constituite la nivelul proiectului ROSE.

Echipa de proiect

Vizualizări: 1,988

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: