Noi suspiciuni la Motru. Fabrica focar își reia activitatea!

"După o perioadă de o săptămână în care nu am înregistrat nici o internare, în ultimele două zile la spital s-au prezentat 6 persoane cu suspiciune de infectare cu coronavirusul SarsCov2", a anunțat primarul din Motru, Gigel Jianu. Patru persoane sunt din Motru, una din Văgiulești și una din Brănești, trei sunt pensionari, doi fără ocupație și un angajat. "Pentru aceste persoane așteptăm rezultatul testelor, în orele ce urmează", a mai menționat primarul.

Jianu are și o veste bună. Fabrica de Confecții din localitate, la care a fost focar de Covid-19, își va relua activitatea după patru săptămâni în care DSP Gorj a impus sistarea producției. "Putem considera o veste bună faptul că Direcția de Sănătate Publică Gorj, în urma analizării situației, și-a dat acordul pentru reînceperea activității Societății Manufactura de Motru, angajații putând să se întoarcă la lucru încă de mâine. Revin și vă rog să respectați, în continuare, măsurile de prevenție recomandate de autorități pentru a putea stăpâni și stopa răspândirea acestui virus", a transmis Jianu.

La Motru a scăzut numărul celor izolați la domiciliu, erau doar 23 marți, și a crescut numărul pacienților vindecați de Covid-19 la 9 persoane, inclusiv pacientul numărul unu din Motru.

Vizualizări: 1,727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: