Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noii primari se plâng de greaua moștenire cu care pornesc la drum

Au tras linie și au văzut că au datorii uriașe. Este vorba despre noi primari gorjeni proaspăt instalați în funcție. După preluarea mandatului, edilii și-au făcut un mic inventar și au observat că au preluat o moștenire grea, fiind vorba despre datorii. De exemplu, primarul din Prigoria, Lucian Goață, spune că a găsit datorii în valoare de peste 1,2 milioane.

”Am o moștenirea destul de grea. Este vorba despre un buget subțire, dar și de datorii foarte mari. Vorbim de peste 12 miliarde de lei vechi, doar până acum. Datorii sunt la drumuri asfaltate, abonamente de telefonie, salubritate, internet și așa mai departe. Datoriile sunt destul de mari”, a spus Goață.

Cu aceeași situație de confruntă și noul primar de la Ionești, Sorin Lambu: ”Am preluat primăria cu datorii. Estre vorba despre aproximativ 10 miliarde de lei vechi. Am obligația de a acționa în instanță pentru recuperarea prejudiciului. Practic, il voi da în judecată pe fostul primar. În primărie trebuie să facem ordine și disciplină”, a spus primarul Lambu.

Vizualizări: 1,063

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: