Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Prefectul nu vrea aglomerație în supermarketuri de sărbători

Prefectul de Gorj, Cosmin Pistol, îi avertizează încă de pe acum pe deținătorii marilor centre comerciale din județ că trebuie să ia măsuri pentru ca în decembrie, de sărbători, să nu fie aglomerație.

Acesta i-a convocat, vineri, în ședință pe reprezentanții marilor magazine din Târgu-Jiu, cărora le-a transmis să deschidă mai multe case de marcat și, dacă va fi nevoie, să limiteze accesul în magazine. "Luna decembrie este luna cadourilor, populația aglomerează marile magazine, de aceea i-am convocat să își ia cele mai bune măsuri, în sensul de a mări numărul de personal, de a face triajul așa cum trebuie, de a dispune de mai multe case", a spus prefectul.

Pistol a menționat că, dacă va fi nevoie, o să le ceară să limiteze accesul la un anumit număr de clienți. 

Prefectul a vorbit și despre parada de Ziua Națională a României, 1 Decembrie, la care vor putea participa cel mult o sută de persoane. (A.A.)

Vizualizări: 1,355

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: