Norvegienii vin cu oferte tentante pentru inginerii gorjeni

O renumită companie din Norvegia, cu o experienţă de peste 40 de ani în producţia de petrol şi gaze naturale, încearcă să-i ademenească pe inginerii români cu salarii de până la 90.000 de euro/an. Prin intermediul programului EURES, din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj, se pot angaja în Norvegia 15 persoane, cu studii superioare tehnice şi cu o experienţă de minim 7 ani. Ofertele se pot depune până la data de 18 august.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj a primit o ofertă din partea unei companii internaţionale de energie care caută să angajeze 15 ingineri, pe o perioadă nedeterminată. „Prin intermediul programului Eures, se oferă 15 locuri de muncă pentru ingineri în cadrul unei companii internaţionale de energie cu o experienţă de peste 40 de ani în producţia de petrol şi gaze naturale pe platoul continental norvegian. Ca şi mediu de afaceri îşi propune să dezvolte o nouă tehnologie la nivel mondial. Data limită de depunere a ofertei este 18 august”, a declarat Ana Maria Niculescu, director adjunct în cadrul AJOFM Gorj.

Cei care se vor angaja vor primi un salariu cuprins între 64.000 - 84.000 Euro brut pe an, la care se adaugă alte beneficii precum bonusuri şi asigurări, inclusiv de pensie. „Persoanele acceptate trebuie să se ocupe de expertiză tehnică pentru proiecte şi construcţii noi, dezvoltarea tehnologiei în cooperare cu furnizorii, implementarea noilor tehnologii în fazele proiectului, definirea domeniului de aplicare şi urmărirea studiilor, pregătirea pachetelor de licitaţii şi evaluarea ofertelor. Pentru aceste servicii compania din Norvegia oferă un salariu brut cuprins între 64.000-84.000 de euro/an, plus alte beneficii”, a mai precizat Ana Maria Niculescu.

CONDIŢII

Candidaţii care doresc să se angajeze trebuie să îndeplinească mai multe criterii şi anume: să fie absolvenţii unei forme de învăţământ superior, în domeniul tehnic, să deţină o experienţă relevantă de minimum şapte ani, de preferat în proiecte off-shore, să cunoască analiza şi proiectarea structurală şi reglementările şi standardele relevante. Candidaţii trebuie să stăpânească limba engleză sau o limbă scandinavă.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: