Nou scandal la Săcelu, cu primarul în rolul principal

Primarul din Săcelu, Ion Voica, a fost implicat aseară într-un nou scandal, fiind acuzat că a agresat un salariat al bazei de tratament din localitate. La rândul lui, Voica a sunat la 112 faptul că Nicolae Rotaru, directorul bazei de tratament, s-a branşat ilegal la reţeaua de apă.

Miercuri, 4 octombrie2009, la orele 20:10, poliţiştii din oraşul Novaci au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către Ion Voica, primarul comunei Săcelu, cu privire la faptul că Nicolae Rotaru a branşat ilegal la aducţiunea de apă Baza de tratament.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că la orele 20:00, primarul Ion Voica şi viceprimarul Gheorghe Dănăşel, din aceeaşi localitate, s-au deplasat la un hidrant asigurat cu lacăt şi prin spargerea lui au încercat să ajungă la branşamentul de apă al bazei de tratament, însă au fost observaţi de angajaţii instituţiei. Tot pe parcursul cercetărilor, Ion G., angajat al bazei de tratament, a relatat că Ion Voica l-a agresat fizic.  De asemenea, s-a stabilit că branşamentul fusese realizat în prezenţa unui executor judecătoresc, în baza ordonanţei preşedinţiale.

Poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să înainteze dosarul unităţii de parchet competente cu propuneri legale.

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: