Nouă asociaţii, la un pas de a fi executate silit

O asociaţie de locatari şi 8 asociaţii de proprietari din Târgu-Jiu sunt la un pas de a fi executate silit de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Gorj, din cauza neplăţii datoriilor către bugetul de stat.

La sfârşitul lunii august DGFP Gorj a trimis somaţii rău-platnicilor, urmând ca până pe 15 septembrie aceştia să-şi achite integral datoriile din luna anterioară. Luminiţa Penciu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Finanţe Publice Gorj, a declarat că dacă oamenii nu vor plăti datoriile în termen de 15 zile de la primirea somaţiilor, instituţia trece la sechestrul  bunurilor.

Luminiţa Penciu a mai precizat că data scadentă pentru plata datoriilor către buget,  taxe şi impozite, este  25 ale lunii în curs. Atât agenţii economici cât şi asociaţiile de proprietari care nu-şi achită datoriile până la această dată vor fi somaţi, iar apoi executaţi silit.

Asociaţiile care au datorii mari la Finanţe sunt:

Asociaţia de locatari nr. 2 ANL, de pe strada Lotrului.

Asociaţiile de proprietari: numerele 14, 21 şi 86, de pe strada Plopilor, 1 şi 85, de pe strada Pieţii, nr. 80, de pe strada Teilor, 32, de pe strada Mioriţei, nr. 18, de pe strada 23 August.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: