Pandurii a transferat o întreagă echipă

Pandurii Târgu Jiu a anunţat vineri unsprezece transferuri pentru noul sezon. O parte dintre jucătorii transferaţi s-au pregătit şi în iarnă la Târgu jiu dar nu au putut fi legitimaţi atunci pentru că Pandurii a avut interdicţie la transferuri.

Odată cu rezolvarea problemei transferurilor, după ce FRF a anunţat că nu va mai aplica această penalizare clubului Pandurii, gorjenii au transferat o întreagă echipă. Clubul Pandurii a anunţat oficial vineri  11 noi transferuri pentru noul sezon.”O mare parte dintre jucătorii care s-au antrenat cu echipa după reunirea lotului au ajuns la o înţelegere cu conducerea clubului şi au semnat contracte cu Pandurii Târgu Jiu, urmând să fie prezentaţi în cadrul unei conferinţe de presă.

Jucătorii ale căror transferuri au fost perfectate şi care vor face parte din lotul echipei Pandurii sunt: Andrei Robert Dobre, Borisav Zlataric, Sebastian Velcotă, Cătălin Iovicin, Steven Goma, Alexandre Castaing, James Emmanuel Okeke, Martin Remacle, Andrei Ionuţ Pleşa, Rafal Zaborovsky şi Prince Buaben şi vot fi cu toţii prezentaţi oficial săptămâna viitoare”, se arată în comunicatul clubului Pandurii.

Dintre noii transferaţi, Iovicin, Goma, Okeke şi Zlataric sunt jucătorii care şi în iarnă s-au antrenat la Târgu Jiu, sub comanda antrenorului Călin Cojocaru, dar nu au putut fi legitimaţi atunci pentru că Pandurii fusese sancţionată de FRF cu interdicţie la transferuri.

Cei de la Pandurii au anunţat noutăţi şi în staff-ul tehnic al antrenorului Călin Cojocaru care a fost completat cu un preparator fizic, francezul Samuel Covelli. Din staff mai fac parte antrenorul secund Cristi Popescu şi antrenorul cu portarii Eugen Căţelu, cei care s-au ocupat de pregătirea lotului în perioada de cantonament alături de principalul Călin Cojocaru.

Vizualizări: 3,525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: