Nouă jucători veniţi sau reveniţi la Pandurii. Lista completă!

Pandurii Târgu Jiu a prezentat ieri opt din cei nouă jucători aduşi la Pandurii de preşedintele Narcis Răducan, unii dintre ei revenind la echipă după împrumuturile la alte formaţii din ţară. A lipsit motivat brazilianul Carlos Wellington.

Pandurii Târgu Jiu a prezentat miercuri noile sale achiziţii, Valentin Munteanu, Ioan Adrian Hora, Abdelaziz Khalouta, Vasco Fernandes și Ezequiel Filippetto. De asemenea, s-au reîntors la echipă, după expirarea perioadei de împrumut, David Lazăr și Alexandru Ciucur, iar Alexandru Dan a revenit la echipă cu un nou contract, după ce a jucat la Rapid.

Preşedintele Narcis Răducan a precizat că lista de achiziţii nu este una definitivă şi că Pandurii avea datoria de a prezenta suporterilor noile achiziţii înaintea debutului unui nou sezon: „Am decis să prezentăm suporterilor şi microbiştilor noile transferuri ale clubului Pandurii pentru noul sezon, chiar dacă nu este o listă definitivă. Suntem datori faţă de suporteri să facem o prezentare pentru că începerea campionatului bate la uşă şi aveam datoria să prezentăm noutăţile din lot”. Pandurii mai are nevoie de jucători, pentru că sunt mai mulţi jucători care şi-au terminat contractele decât cei aduşi. “Am căutat împreună cu antrenorii să avem o dublură pe post, să fie o competiție, pentru că obiectivul pe care ni l-am propus este acela de a ne bate sus, să ajungem în play-off la (...)", a declarat președintele clubului Pandurii, Narcis Răducan. El a afirmat că până în luna septembrie vor mai fi făcute și alte achiziții. "Dorim să mai completăm și cu alți jucători, regulamentul ne permite până în septembrie să completăm lotul. Sigur că e de preferat să o facem cât mai repede, pentru că iar vor fi probleme în ceea ce privește ajungerea tuturor la același nivel din punct de vedere fizic, dar nu depinde doar de noi. Prioritară este poziția de închizător, zilele acestea suntem în discuții cu doi jucători și sperăm ca pe unul dintre ei să reușim să-l legitimăm", a mai spus Răducan.

LISTA NOILOR ACHIZIŢII ŞI REVENIRI LA PANDURII TÂRGU JIU

-DAVID BENIAMIN LAZAR – portar, 23 de ani (revenit de la FC Botoşani)
- ALEXANDRU CIUCUR – mijlocaş, 25 de ani (revenit de la CSMS Iaşi)

- VALENTIN MUNTEANU – mijlocaş, 25 de ani, (revenit de la Academica Argeş)

-ALEXANDRU ANGELO DAN – mijlocaş, 21 de ani (ultima echipă: Rapid, Liga I România)

- VASCO FERNANDES – fundaş central, 28 de ani (ultima echipă Platanias, Liga 1 Grecia)

- EZEQUIEL NICHOLAS FILIPPETTO – fundaş, 27 de ani (ultima echipă: Club Universitario, Liga 1, Bolivia)

- ABDELAZIZ „AZIZ” KHALOUTA – atacant, 25 de ani (ultima echipă: VVV Venlo, Liga 2 Olanda)

- ADRIAN IOAN HORA – mijlocaş, 26 de ani (ultima echipă: ASA Târgu Mureş, Liga I România )

- CARLOS WELLINGTON – atacant (ultima echipă: Concordia Chiajna, Liga I România)

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: