Noua organigramă a CE Oltenia: schimbări şi promovări!

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia (CEO) a aprobat ieri noua organigramă a companiei ce conţine mai multe schimbări. Noua organigramă intră în vigoare la 1 aprilie.

Supraveghetorii au aprobat numirea consilierului judeţean PSD Daniel Antonie în fruntea Diviziei Miniere. Fostul director Vasile Ogârlaci a devenit consilierul managerului Laurenţiu Ciurel.

De asemenea, fostul consilier al lui Ciurel, Aurel Medinţu, este acum directorul Diviziei Energie. Fostul director Marian Motocu a fost trimis director la Termocentrala Craiova, iar Constantin Bălăşoiu la Işalniţa.

Cele mai multe schimbări au fost totuşi în Sucursala Minieră. Pentru că EMC-urile au fost desfiinţate, au rămas pe dinafară mai multe persoane printre care şi foştii directori din guvernarea PD-L de la Carierele Roşiuţa şi Lupoaia, Florentin Gheorghescu şi Sorin Iovan. Directorul de la EMC Motru, Vasile Râbu, este acum consilierul lui Antonie la Divizia Minieră.

La Cariera Lupoaia a fost numit director Constantin David, în locul liberalului Vasile Creţan, la Roşiuţa a fost menţinut Ion Ghiga, iar Alexandru Braia a fost mutat de la Roşia la Cariera Peşteana. La Cariera Roşia director va fi de la 1 aprilie Dumitru Horhoianu. La Jilţ Nord şi Sud directori sunt Cosmin Ceauşescu şi Viorel Vulpe, iar la Berbeşti a fost păstrat Ghiorghie Chielcea. La Cariera Rovinari director este Gheorghe Pătruţ, la Tismana Iustin Ioniţă, la Pinoasa Gheorghe Mărăşescu, iar la Husnicioara Mitroi.

Baza de Aprovizionare a fost desfiinţată, iar fostul director Dobreanu a ajuns economist la Roşia.

De asemenea, doi dintre cei mai buni tehnologi ai Diviziei Miniere, Dafinoiu şi Ungureanu, au fost trimişi la Rovinari, respectiv Pinoasa. Fostul director al SNLO Daniel Burlan este acum inginer la Cariera Peşteana, iar noua poziţie a lui Tiberu Trotea pare că nu este încă stabilită.

Vizualizări: 215

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: