Noul pandur Predescu vrea în Europa

La fel ca şi colegul Anton, venit tot de la Bistriţa, Predescu vrea şi el cu Pandurii în cupele europene. Mijlocaşul de 25 de ani explică de ce a ales Pandurii în detrimentul echipei care l-a crescut, Dinamo.

Predescu e a patra achiziţie a gorjenilor din această iarnă după Alaverdashvili, Nicoară şi Anton. Pandurii mai vor încă maxim 3 achiziţii.

Pandurii mai tare ca Dinamo

Grigoraş îl vroia pe Predescu încă din vară, dar mutarea s-a făcut acum. Şi asta imediat după ce mijlocaşul a fost declarat liber de contract de către comisiile Ligii. Aceeaşi situaţie pe care gorjenii o mai puseseră în aplicare şi în cazul Anton, sosit tot de la o Glorie Bistriţa în decădere. Doi jucători pe care se cereau 500 de mii de euro au putut fi aduşi astfel gratis. Atât Predescu cât şi Anton mai erau doriţi şi la Dinamo, dar au preferat să semneze cu Pandurii. „Dinamo m-a dorit, au fost ceva discuţii poate că pentru că am crescut acolo, pentru că sunt familiarizat cu spiritul "câinilor" sau poate pentru că sunt liber de contract! Eu am ales Pandurii pentru că oamenii de aici şi-au dorit foarte mult să joc la Târgu Jiu, au fost singurii care într-adevăr au vrut să mă vadă în tricoul lor. Sunt bucuros că am făcut alegerea asta, aici am şansa să lupt pentru o calificare în cupele europene”, spune Predescu, mijlocaşul golgeter al celor de la Bistriţa cu 6 goluri în tur.

„La Târgu Jiu există o echipă excelentă, care vrea performanţă. Acum, e clar peste Dinamo ca joc, exact pe placul meu, unul combinativ, ofensiv.Cel mai bine mă simt pe postul de mijlocaş ofensiv, în spatele vârfurilor.”   Cornel Predescu

„Predescu şi Anton au fost cei mai importanţi oameni de la Bistriţa. Nu ne interesează pe noi cine i-a mai vrut, noi îi aveam pe listă şi mă bucur că i-am adus.” Eugen Pîrvulescu, preşedinte executiv Pandurii

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: