Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Noul președinte al ARACIS este gorjean

Gorjeanul Mădălin Bunoiu este noul preşedinte al Agenţiei Române de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS).

Acesta era membru în Consiliul ARACIS din anul 2015 şi din 2017 membru în Biroul Executiv al ARACIS, în calitate de director al Departamentului de Evaluare Externă a Calităţii.

Licenţiat în fizică în anul 1996 la Universitatea de Vest din Timişoara (UVT), doctor în fizică şi în ştiinţa materialelor la UVT şi la Institutul Naţional Politehnic din Grenoble din anul 2003, şi-a început cariera academică în anul 1998 ca preparator la Universitatea de Vest din Timişoara (UVT), din anul 2009 fiind conferenţiar universitar. Acum este prorectorul Universității de Vest din Timişoara.

Bunoiu este membru în Colegiul Consultativ pentru Cercetare, Dezvoltare şi Inovare (CCCDI) al Ministerului Educaţiei, timp de mai mulţi ani ocupând şi funcţia de preşedinte al acestei structuri.

Funcţia de vicepreşedinte al agenţiei va fi ocupată de Valentin Năvrăpescu de la Universitatea Politehnica Bucureşti, iar cea de secretar general de Dorian Cojocaru de la Universitatea din Craiova.

Vizualizări: 2,217

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: