"Nu e o tragedie, suntem la plus unu şi avem patru puncte!"

Antrenorul Pandurilor s-a mai liniştit după ce conducerea i-a dat asigurări că Stojan Vranjes nu va pleca de la echipă. Cel puţin nu acum şi nici gratis cum doreşte impresarul acestuia care susţine că poate lua jucătorul atunci când doreşte de la Pandurii. Problemele vin însă din partea altor jucători care puteau fi chiar titulari şi care nu sunt apţi medical. Înaintea jocului cu CFR Grigoraş nu poate conta nici pe Băcilă nici pe Pleaşcă, deşi erau speranţe că ambii vor reveni.

Grigoraş a discutat cu cea mai mare parte a jucătorilor, precizând că a adunat nucleul de bază pentru a afla ce se întâmplă cu echipa. "A fost o discuţie normală şi logică în urma celor trei etape în care am avut fluctuaţie de formă şi în evoluţie. În mare nu e o tragedie, suntem la plus unu şi avem patru puncte acum după trei etape. Dar este un semn mare de întrebare şi cred că până la urmă am găsit câteva din răspunsurile pe care trebuia să le aflăm vis-a-vis de aceste fluctuaţii", a spus ieri Grigoraş care îşi asumă şi el o parte din vină la fel ca şi jucătorii: "Ne asumăm ambele părţi responsabilitatea, au recunoscut şi ei că a fost o schimbare de atitudine cu care au abordat meciurile pe toată durata lor faţă de abordarea de anul trecut. S-au crezut mai siguri pe ei dar mai e nevoie de multă muncă şi de seriozitate pentru a putea obţine rezultate. S-a ajuns la concluzia că trebuie neapărat să redevenim echipa care am fost, o echipă motivată, o echipă determinată, pentru că numai aşa am reuşit, numai când am fost o familie şi un grup unit".  Problema principală dezbătută a fost aceea a jocului slab dar numai dintr-o repriză, astfel că pregătirea fizică a ieşit din discuţie.

Speră că la partida cu CFR vor arăta altfel

"Poate nu ne-am mai ajutat unii pe alţii la fel de mult, aceasta a fost concluzia", a concluzionat antrenorul care a mai acuzat şi cu alte ocazii individualismul unor jucători puşi pe demonstrat calităţile individuale lor în detrimentul interesului echipei. Cum problema a fost identificată, Grigoraş crede că soluţia e tot la jucătorii săi care trebuie să se mobilizeze mai bine pentru meciul cu CFR de luni: "Am pus punct şi o luăm de la zero şi să sperăm că la partida cu CFR vom arăta altfel pe teren, nu ştiu însă care va fi rezultatul pentru că întâlnim o echipă foarte bună". Adversarul de luni al gorjenilor este o pretendentă la titlu, este una din echipele cu numeroase achiziţii de calitate în această vară. "Chiar dacă CFR a pierdut meciul cu Gaz Metan au avut situaţii enorm de multe de a marca.  Au luat două goluri din faze fixe, dar  per total s-a văzut un CFR în mare formă, cu un plus de viteză", a analizat Grig eşecul celor de la CFR de pe teren propriu în meciul cu Gaz Metan, un eşec care nu poate caracteriza o echipă cu o mare forţă cum se anunţă acum CFR: "Au adus şi jucători importanţi în această vară. Ei au sacrificat anul trecut campionatul pentru a vedea ce să oprească şi ce trebuie să aducă. Se pare că au făcut câteva investiţii foarte bune, plus cele două din această săptămână. Dar ce am văzut eu  sunt vreo patru jucători la CFR care sunt poate cei mai valoroşi din ţară". Trei mari absenţe se anunţă în lotul pandurilor pentru acest meci, una forţată de împrumutul lui Batin de la CFR, acesta neputând fi folosit la meciul direct şi alte două legate de probleme medicale care nu s-au rezolvat, în cazurile Băcilă şi Pleaşcă.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: