Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Traficul din Defileul Jiului revine la normal

Vești bune pentru șoferi! Începând de astăzi se va renunța la semaforul de pe Defileul Jiului, din apropierea Mănăstirii Lainici. Astfel, în zonă, traficul se desfășura în condiții normale.


Autoritățile au luat această decizie pentru ca sâmbătă, 6 august, circulația în zona Mănăstirii Lainici să se se blocheze, dat fiind faptul că în acea zi, lăcașul de cult sărbătorește hramul "Schimbarea la Faţă a Domnului".
"Am vorbit cu constructorul și am stabilit să facă tot posibilul ca până pe 6 august să se circule pe ambele sensuri de mers. Asta se va și întâmpla. De vineri, 5 august, semaforul care permitea circulația doar pe un singur sens, va fi ridicat. Asta înseamnă o decongestionare a traficului. Era absolut necesar acest lucru, mai ales că la hramul Mănăstirii Lainici sunt așteptați credincioși din toată țara și blocajele în trafic le-ar fi produs neplăceri", a afirmat prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu.

În momentul de față a mai rămas de turnat asfalt doar pe rampa de urcare pe pod, dinspre Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: