Se pregătesc de asfaltarea ultimilor 9 kilometri din comună

Autoritățile locale din comuna Turburea anunță că în curând toată infrastructura din localitate va fi modernizată. Mai sunt câteva ulicioare de asfaltat și 9 kilometri de drum comunal, pentru care s-a primit finanțare prin programul ”Anghel Saligny”.

Comuna Turburea va fi fruntașă la capitolul infrastructură rutieră. Autoritățile locale anunță că vor fi modernizați în perioada următoare ultimii kilometri de drum rămas neasfalt.

”Mai avem în acest moment câteva ulicioare nemodernizate care trebuie asfaltate și care au în total un kilometru. Le-am lăsat pe ultima sută de metri pentru că vreau să mă extind și aici cu utilitățile și apoi o să turnăm asfalt. În plus de asta am primit finanțare de 91.000.000 de lei prin programul guvernamental ”Anghel Saligny” pentru aproximativ 9 kilometri de drum comunal și cu asta tot ce înseamnă infrastructură rutieră va fi reabilitată”, a declarat Ion Bârcă, primarul din Turburea.

Acum se lucrează la documentație, iar în perioada următoare se va semna contractul de finanțare pentru cei 9 kilometri de drum comunal.

Vizualizări: 2,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: