Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pompierii gorjeni caută colegi noi. Vezi care sunt condițiile de angajare!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a scos la concurs 41 de posturi vacante de soldați și gradați profesioniști (servant). Toți cei interesați de o carieră în acest domeniu trebuie să știe că își pot depune dosarul de concurs până în data de 15 august.

Pentru a îmbrăca haina de pompier, candidații au de trecut câteva probe, în urma cărora se va vedea dacă sunt sau nu apți pentru această meserie. Probele sportive sunt obligatorii și constau în urcarea pe scara de fereastră, deplasarea în subsol întunecat și parcurgerea unui traseu practic-aplicativ. Toate aceste probe vor fi susținute la Centrul de selecție din cadrul ISU ”Banat” al județului Timiș, între 29 august și 9 septembrie.
Posturile disponibile la ISU Gorj sunt pentru gărzile de intervenție de la Târgu Jiu, Novaci, Motru, Tismana, Turceni și Hurezani. Acestea pot fi ocupare de soldați profesioniști, cu vârstă cuprinsă între 18 și 25 de ani. Vechimea nu este obligatorie.

Vizualizări: 7,299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: