O cunoscută firmă își extinde afacerile într-o comună din Gorj

La începutul acestui an, autorităţile locale din Săcelu anunţau că sunt în discuţii cu un important investitor care vrea să se dezvolte în zonă.  Atunci primarul nu a vrut să facă public numele firmei până în momentul în care nu se va ajunge la o înţelegere. Se pare că totul s-a concretizat, iar firma care va concesiona teren la Săcelu este "La Provincia".

În acest moment, totul pare pus la punct pentru ca firma "La Provincia" să investească în comuna gorjeană Săcelu.

Consilierii locali au aprobat concesionarea a 28 de hectare de teren în zona Câmpul Mare, acolo unde firma care produce şi comercializeză produse din carne de pui vrea să se dezvolte. "Noi o să dăm spre concesiune 28 de hectare de teren la Câmpu Mare. Eu nu ştiu acum de ce suprafaţă de teren au nevoie cei de la Provincia. Ei vor să se dezvolte aici în industria agro-alimentară. Vor să implementeze trei proiecte cu finanţare europeană de producţie şi desfacere. Din ce am vorbit cu ei vor angaja aproximativ 100 de oameni", a precizat primarul Florin Jurebie.

Primarul din Săcelu aşteaptă la licitaţia pentru concesionarea terenului şi alte firme care vor să investească pe termen lung în zonă. "Noi ne dorim să facem aici o zonă industrială. Nu ştim dacă "La Provincia" vrea să concesioneze toate cele 28 de hectare. De aceea noi îi aşteptăm şi pe alţii care vor să facă ceva la Săcelu. Noi am făcut o evaluare a terenului şi o să stabilim şi un preţ. Eu mă gândesc pe termen lung la faptul că se va face o investiţie pentru următorii 49 de ani, la locurile de muncă de aici, dar şi la impozitele care vor ajunge la primărie", a mai spus Florin Jurebie.

Vizualizări: 5,362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: