O familie din Gorj trăiește un adevărat calvar - VIDEO

O familie din Gorj a ajuns la culmea disperării din cauza unor vecini. Este vorba despre soții Dorobanțu din comuna Dănești, cei care au fost bătuți cu cruzime în toamna anului trecut, motivul fiind legat de un conflict mai vechi. De această dată, cei doi localnici s-au trezit cu mașina spartă.

Clipele de coșmar pentru cei doi soți sunt departe de a lua sfârșit. Mihai Dorobanțu, gorjeanul păgubit, spune că s-a trezit luni dimineață că avea luneta de la mașină spartă, autoturismul fiind în curtea casei. Soția bărbatului spune că a auzit un zgomot puternic târziu în noapte, însă a crezut că este vorba despre o petardă aruncată pe drum. Atunci când s-au trezit, au avut un șoc.

”Trebuia să mergem în oraș cu niște treburi, iar când am ieșit să pornesc mașina, am văzut cioburi pe bancheta din spate. Au distrus luneta mașinii. Aveam mașina chiar în curte, iar porțile erau închise. Au aruncat cu o piatră. Nu am mai avut niciun conflict cu ei, doar în toamna trecută, când ne-au bătut”, a spus Mihai Dorobanțu.

Soția acestuia spune că tot din cauza vecinilor rău-voitori au fost nevoiți să dea policarbonatul jos de pe porți, fiind distrus tot cu pietre. ”Am dat policarbonul jos de pe gard tot din cauza lor. Era ciuruit cu pietre. Poliția știa de acest lucru. Acum au avut vizibilitatea să dea direct în mașină”, a spus Maria Dorobanțu.

Familia a chemat și poliția, iar la fața locului au ajuns și criminaliștii pentru a face cercetări în acest sens. 

Vizualizări: 3,276

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: