O familie din Olt îşi caută fiul plecat pe meleaguri gorjene

O familie din Corabia, judeţul Olt, încearcă să dea de fiul plecat de acasă. Tânărul căutat este Cristinel Floricel Constantin, are 33 de ani şi se pare că locuieşte în Târgu Jiu. Zina Şapcă, mătuşa lui, îl roagă prin intermediul ziarului să îşi caute familia, care are nevoie de el.

Familia Constantin din Corabia are doi copii. Fiul are 33 de ani, dar nu a mai dat pe acasă de cinci ani. Fiica suferă de o gravă afecţiune psihică şi nu poate avea grijă de mamă. Zina Şapcă, mătuşa tânărului dispărut, a fost cea care a contactat vineri redacţia pentru a cere sprijin. Cristinel Floricel Constantin locuieşte acum în Târgu Jiu, iar mama sa vrea cu orice preţ să-l găsească. „El a fost întotdeauna un copil răzvrătit, nu a avut o relaţie bună cu familia sa. (...) Din anul 2010 nu mai ştim nimic de el, a dispărut fără urmă, o perioadă a fost prin Spania la muncă, apoi a lucrat prin Bucureşti la o moară de concentraţie şi de atunci nici urmă de el. Vrem să-l găsim, să ştim dacă e bine. Sora mea a fost la Poliţia din Corabia şi ofiţerul de acolo i-a spus că băiatul este acum în Târgu Jiu, i-a arătat o poză pe calculator şi i-a spus că apare ca fiind în Târgu Jiu”, a spus Zina Şapcă, mătuşa tânărului.

Femeia spune că nici măcar nu a putut să-şi anunţe nepotul că i-a murit tatăl acum un an. „L-a răpus o formă de cancer. După moartea lui, sora mea a rămas singură. Mai are o fiică, dar e grav bolnavă, nu poate avea grijă de ea”, a adăugat femeia.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: