O femeie în cursa pentru şefia Aparegio

Pe ultima sută de metri o a doua persoană şi-a depus candidatura pentru postul de director general la Aparegio. Alături de consilierul local din Târgu Jiu, Traian Pătrăşcoiu, a intrat în cursa pentru şefia societăţii furnizoare de apă şi canal la nivel de judeţ şi Ileana Victoria Stolojanu, economist în cadrul Uzinei Mecanice Sadu.

Ileana Victoria Stolojanu este soţia managerului Spitalului din Bumbeşti Jiu, Aurel Stolojanu. Aceasta a spus ce o motivează pentru a prelua şefia societăţii Aparegio. “Mă motivează interesul pentru localitatea asta, pentru judeţul acesta. Faptul că am pregătire, doctoratul terminat în faza de susţinere de management. Am fost conducător câţiva ani la uzină, am fost şi consilier local, ştiu care sunt problemele. Am şi o metodă de conducere a gorjenilor (…) Cred în şansa mea. Ce îl recomandă pe domnul Pătrăşcoiu? Am auzit că întreprinderea pe care a condus-o nu mai e. Nu pot să judec ca manager un om decât după faptele lui”, a spus Ileana Victoria Stolojanu.

Candidaturile acestora vor fi evaluate astăzi de către comisia formată la nivelul unităţii din trei membri ai Consiliului de Administraţie: Ilie Schintee, Marian Spiroiu şi Victor Lumezeanu. Selecţia va fi asistată de doi directori din cadrul primăriei municipiului Târgu Jiu: Camelia Grecu de la direcţia de personal şi Constantin Răduţoiu - direcţia juridică. Cei care vor trece de evaluarea condiţiilor de eligibilitate, în data de 4 februarie vor susţine lucrarea ataşată la dosarul de înscriere la selecţie. Rezultatul final va fi anunţat în data de 5 februarie.

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: