O gorjeancă şi-a „uitat“ copilul mort în spital

O femeie din Pojogeni şi-a abandonat copilul care a murit într-un spital din Timişoara. Amalia Vâlceanu spune că nu a mers să recupereze trupul lui Marian pentru că nu bani. Oricum, femeia nici nu ştie cine e tatăl copilului.

O femeie din Pojogeni şi-a abandonat copilul decedat la morga unui spital din Timişoara. De circa trei luni trupul acestuia nu a fost ridicat, iar reprezentanţii spitalului îi trimit înştiinţări în acest sens. Femeia susţine că nu are banii necesari pentru a lua trupul micuţului acasă pentru a-l înmormânta creştineşte şi speră să primească sprijin din partea autorităţilor locale.

„Nu am apucat să-l văd“

Amalia Vâlceanu are 41 de ani. Aceasta a născut copilul prematur, la doar şase luni. Femeia povesteşte că a căzut din căruţă şi s-a lovit puternic. Acest lucru a dus la naşterea prematură.

Aceasta a născut la Spitalul din Târgu Jiu, iar pentru că micuţul nu era dezvoltat a fost trimis la Spitalul „Louis Ţurcanu“ din Timişoara pentru a primi îngrijiri de specialitate. Băiatul, Marian, a fost născut 16 noiembrie 2010. După o vreme, pe 20 decembrie, a murit şi a fost transferat la Morga spitalului. În tot acest timp nu a mers niciodată la spital, din lipsă de bani, adaugă.

Şi în prezent trupul copilului se află la morga spitalului pentru că femeia nu s-a dus să-l ridice. „A murit în spital, că l-am născut prematur şi au intervenit complicaţii. Nu am posibilităţi ca să îl aduc de la Timişoara. Nu sunt bani că eu nu lucrez”, a spus Amalia Vâlceanu.

Acum femeia este contactată de reprezentanţii Spitalului care îi solicită să ridice trupul micuţului care de aproape trei luni de zile zace în morga spitalului. „M-au tot sunat de la spital, dar nu am bani să plătesc transportul. A murit în decembrie, nu am apucat să-l văd niciodată pentru că l-au trimis imediat la Timişoara şi de atunci nu am reuşit să fac rost de banii necesari pentru a-l aduce acasă”, a mai spus Amelia Vâlceanu.

Femeia este divorţată şi mai are acasă două fetiţe. Femeia nu a putut să spună cine este tatăl copilului.

Ea speră ca reprezentanţii Primăriei Târgu Cărbuneşti să se îndure şi să îi dea banii necesari pentru a lua copilul acasă pentru a-l înmormânta aşa cum se cuvine.

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: